Van bloem tot kunstwerk: jij maakt het zelf! Bakkerij Ten Have zoekt een Chef Banketbakker

  • Nijkerk
  • Uren in overleg
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Bakkersbedrijf, op basis van 38 uur en  je werkervaring
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Echt ambachtelijk banketbakkerswerk: pure producten, met liefde gemaakt
  • Ruimte voor jouw creatieve inbreng, we staan open voor nieuwe ideeën
  • Een gezellig team, altijd vrij op zondag en je werkt op vaste uren (die plannen we in overleg)
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
  • Je geeft leiding aan 2 fulltime banketbakkers en een aantal parttimers

Ons verlanglijstje

  • Je hebt de opleiding Patissier gevolgd en hebt enige jaren relevante ervaring
  • Samen met je collega’s ga je iedere dag voor de beste kwaliteit
  • Jij houdt het overzicht, bakt zelfstandig en hebt creatieve ideeën

Bakkerij Ten Have is al bijna vijftig jaar een begrip in Nijkerk en omgeving. Wij geloven in klein, puur en ambachtelijk. We kennen onze klanten en zijn nieuwsgierig naar hun smaak en ervaringen. Als kleine bakkerij maken we ruimte om nieuwe producten te bedenken die daar goed bij passen. Brood, gebak, banket en chocola: wij maken alles zelf met eerlijke en goede grondstoffen. En dat proef je!

Onze werkdagen zijn goed gevuld met hard werk in een gezellig team. Zeker rondom feestdagen zoals: Pasen, Koningsdag, Boerenmaandag en Sinterklaas, zetten we een extra tandje bij. Wij houden van die hectiek! En natuurlijk nemen we ook tijd om elkaar af en toe in een andere setting te ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens een gezellig etentje. Wil jij als Chef Banketbakker aan de slag bij een ambachtelijk familiebedrijf? Pak dan nu je kans en reageer snel!

Ik heb interesse
Aan het werk bij Bakkerij Ten Have

Zo ziet je dag eruit

6:00
Je arriveert in je werkkleding bij de bakkerij. Even een kop koffie en dan starten jullie met de dagproductie. Vandaag staan er slagroomgebak, gevulde koeken en appelkanjers op de lijst. Je verdeelt de taken en iedereen gaat aan de slag.
10:00
Even een bakje koffie met collega’s, ook uit de winkel. Gezellig en goed om elkaar te spreken!
10:15
Na de koffiepauze bekijk je of iedereen op schema ligt en dan start je met het maken van de weekproductie: koekjes, spritsen, wat langer houdbaar gebak… Er is genoeg te doen!
12:00
Tijdens de lunch is het erg gezellig. Een van de chauffeurs is er ook, en verder zijn er bakkers, banketbakkers en verkoopmedewerkers.
12:30
Jullie gaan weer verder met de weekproductie. Met Pasen in het vooruitzicht, hebben jullie het assortiment aangepast. Je gaat aan de slag met chocoladepaashazen. Altijd weer leuk en uitdagend!
15:30
Als jullie klaar zijn met de weekproductie, tref je de voorbereidingen voor morgen en maak je je werkplek goed schoon. Morgen staat een gepersonaliseerde taart op de planning. Je zet de materialen alvast klaar, zodat je morgenochtend gelijk aan de slag kan. Daar heb je nu al zin in!

Tijd voor een bakkie

Van slagroomsoes, tot mokka-karamel cake, tot boterkoek en notentaartje: banket van jouw handen is om je vingers bij af te likken! (En ja: natuurlijk kook jij de jam voor de taartvulling zelf!) Werk je graag met eerlijke en goede grondstoffen? Vind je het leuk om je creativiteit los te laten op alles wat met banket te maken heeft? En heb jij een natuurlijke stijl van leidinggeven?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Bakkerij Ten Have kun jij je verder ontwikkelen als Chef Banketbakker. Bel, WhatsApp of reageer via het formulier. Tot snel!

Kom werken bij het team van Bakkerij Ten Have

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Colinda Ten Have van Bakkerij Ten Have

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Colinda Ten Have een WhatsApp op 06 14 74 69 46 of mail naar info@bakkerijtenhave.nl.